Forside

Velkommen til

Himmerlands Fiskepark & Camping

Åben hele døgnet året rundt

FISKEPARK

 

Fiskeparken er beliggende i naturskønne omgivelser. Her bider fiskene altid på, da der hver dag sættes ørreder ud til PUT&TAKE når der er højsæson (april-oktober), og mindst to gange om ugen når der ikke er højsæson. Fiskene bliver lukket ud fra eget miljø-godkendt dambrug, og varierer størrelses-mæssigt fra 800 gram - 8 kilogram. Fiskeparken er godkendt som handicap-venligt.

CAMPING & HYTTER

 

Udover fiskeparken byder området på en hyggelig campingplads med hytter. Her findes 6 hytter med plads til 6 personer i hver, og 50 pladser til campingvogne eller telt. Der er adgang til gode faciliteter, og hunde er velkommen på pladsen.

Campingpladsen og hytter er godkendt som handicap-venlige.

 

Frisk fangede fisk, opbevares i fryseren under opholdet. Brugen af varmt vand og gas er gratis. Konkurrence- dygtige priser. Fisk fra eget dambrug. Gode toilet faciliteter. Egen storfangernål.

 

Den medbragte mad kan nydes i fiskestuen, eller ved borde og bænke i hyggelige omgivelser omkring søen.

 

 

OM CAMPING

 

Fiskeparken byder området på en hyggelig campingplads med hytter. Her findes 6 hytter med plads til 6 personer i hver, og 50 pladser til campingvogne eller telt. Der er adgang til gode faciliteter, og hunde er velkommen på pladsen.

Campingpladsen og hytter er godkendt som handicap-venlige.

FISKEPARK AKTIVITETER

Her bider fiskene altid på, da der hver dag sættes ørreder ud til søere når der er højsæson (april-oktober), og mindst to gange om ugen når der ikke er højsæson.

 

CAMPING FACILITETER

Brugen af varmt vand og gas er gratis. Gode toilet faciliteter. Den medbragte mad kan nydes i fiskestuen, eller ved borde og bænke i hyggelige omgivelser omkring søen

 

LOKALE ATTRAKTIONER

Rundt omkring fiskeparken finder man en dejlig og roligt område med masse af grønt areal og frisk luft.

 

 

 

Du kan også følge os på socialle medier. Vi poster forskellige fiskeri og camping aktiviteter samt information vedrørende kommende fiske konkurrencer og andet.

KONTAKT OS

 

Halkærvej 179,

9240 Nibe, Danmark

 

info@himmerlandsfiskepark.dk

 

(+45) 22 75 97 29 / 26 45 79 52

BOOKING FORESPØRGSLER

 

Du kan altid lave en booking forespørgsel under siden Priser, eller ved at kontakte os under siden Kontakt. Priserne varierer afhængig af ønsker, antal dage/uger/måneder samt antal voksne og børn.

Copyright @ All Rights Reserved