Camping & Hytter

ET HJEM LANGT FRA HJEMMET


Udover fiskeparken byder området på en hyggelig campingplads med hytter. Her findes 6 hytter med plads til 6 personer i hver, og 50 pladser til campingvogne eller telt.  Der er adgang til gode faciliteter, og hunde er velkommen på pladsen. Campingpladsen og hytter er godkendt som handicap-venlige.

Når det er regn vejr kan man fiske uden at blive våd - der findes 3 hytter tæt ved gammel søen, 2 hytter tæt ved ny søen og 1 hytte tæt ved den nye lillesø.


BOOKING FORESPØRGSEL


eller brug www.booking.com


MERE INFO


Frisk fangede fisk, opbevares i fryseren under opholdet. Brugen af varmt vand og gas er gratis. Fisk er fra eget dambrug. Gode toilet faciliteter. Egen storfangernål. Den medbragte mad kan nydes i fiskestuen, eller ved borde og bænke i hyggelige omgivelser omkring søen.

HYTTER


    6
persons hytter


Gode facilitteter

Hunde er altid velkommen

Køkken & Opholdsrum

Handicap-venlige godkendt

CAMPINGPLADSEN


    5
0 pladser til campingvogne/telt


Fryser til friskfangede fiske

Varmt vand og gas gratis

Fiskestue, bord & Bænke

Hunde er altid velkommen

Handicap-venlige godkendt

VORES FACILITETER


Brugen af varmt vand og gas er gratis. . Gode toilet faciliteter. Den medbragte mad kan nydes i fælleshuset, eller ved borde og bænke i hyggelige omgivelser omkring søen.


    Familie venlig plads


Frys og Køleskab

Køkken og Fiskestue

Rensebord

Hunde er tilladt


    Handicap-venlig


El-varme

Kaffe og service

Skøn natur

Godt miljø

OM OS


Himmerlands Fiskepark & Camping er privat eget. Musa Krasniqi, som er læge driver pladsen som fritidsaktivitet. Mere info kommer med tiden...